Nieuws

WisdomTree lanceert AI-ETF

WisdomTree lanceert in samenwerking met Nasdaq en de Consumer Technology Association een ETF met exposure naar de Artificial Intelligence-bedrijfssector.

De WisdomTree Artificial Intelligence UCITS ETF staat genoteerd aan de London Stock Exchange en heeft een total expense ratio van 0,40%.

De ETF volgt de Nasdaq CTA Artificial Intelligence Index. Hierdoor verschaft hij beleggers een gediversifiieerde blootstelling aan bedrijven die naar verwachting het meest van de groei in AI-adoptie en -prestaties profiteren.

De index kan zich verder ontwikkelen als nieuwe AI-trends en -bedrijven komen opzetten. De index wordt halfjaarlijks geactualiseerd en bestaat momenteel uit 52 bedrijven wereldwijd.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen