Nieuws

Michael Ho naar Janus Henderson

Janus Henderson Investors heeft aangekondigd dat Michael Ho met ingang van 14 januari 2019 wordt aangesteld als wereldwijd hoofd van Multi-Asset & Alternatives.

Daarmee wordt Ho verantwoordelijk voor het Asset allocation-team, het Multi-strategy-team en het Alternatives-team van het bedrijf. Daarnaast wordt hij lid van het Executive Committee van Janus Henderson Investors. Hij zal vanuit Londen gaan werken.

Ho was hiervoor Chief Investment Officer Investment Solutions bij UBS Asset Management in Londen. Van 2012 tot 2017 was hij Chief Investment Officer voor Alternatives, Global Macro en Active Emerging Market Equities, Senior Managing Director en portefeuillemanager bij State Street Global Advisors.

Voor zijn periode bij State Street werkte Ho tien jaar lang, verdeeld over twee periodes, bij Mellon Capital Management als beheerder van verschillende beleggingsteams en als Chief Investment Officer.

Ho heeft een PhD en een master in Management Science Engineering, met de focus op financiën van Stanford University. Daarnaast heeft hij een bachelor in Electrical Engineering van de University of California.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alles over de rente