Nieuws

Christoph von Reiche nieuw hoofd sales en marketing van Robeco

Het heeft even geduurd maar Robeco heeft na anderhalf jaar zoeken met Christoph von Reiche een nieuw Hoofd wereldwijde distributie en marketing.

Robeco heeft Christoph von Reiche benoemd tot Hoofd wereldwijde distributie en marketing. Tevens is Von Reiche toegetreden tot het hoofdbestuur van Robeco. Von Reiche is onder meer verantwoordelijk voor de salesteams van Robeco in vijftien landen, fondsverkoop aan particulieren in Nederland, en de wereldwijde marketingactivteiten. 

Von Reiche heeft 22 jaar ervaring in de beleggingswereld. Eerder werkte hij voor JP Morgan AM als hoofd sales van de Europese institutionele markt. Voor Goldman Sachs was hij onder andere hoofd Duitsland. 


Christoph von Reiche

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen