Nieuws

Pieter Dekkers naar BlackRock

BlackRock heeft Pieter Dekkers (59) benoemd tot Director Relationship Management. Hij onderhoudt binnen het BlackRock Netherlands’ Institutional Client Businessteam de relaties met institutionele klanten als pensioenfondsen en verzekeraars, over de gehele range van producten, fondsen en strategieën van BlackRock.

Geert-Jan Troost, Head of Institutional Client Business bij BlackRock, over de benoeming: “We zien de laatste jaren dat onze institutionele klanten naast onze traditioneel sterke index- en actieve fondsen, steeds meer interesse krijgen in private markten. De jarenlange ervaring van Pieter in private markten en alternatives draagt verder bij aan wat wij onze klanten op dit vlak kunnen bieden.”

Dekkers werkte eerder bij de Rabobank, Robeco, Credit Suisse en BNP Paribas.

Pieter Dekkers van BlackRock

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie