Nieuws

Paul Young naar Vanguard

Vermogensbeheerder Vanguard heeft Paul Young aangesteld als Senior ETF Capital Markets Specialist.

Young krijgt in deze functie een belangrijke rol binnen het ETF Capital Markets-team van Vanguard, aldus de vermogensbeheerder. Hij wordt medeverantwoordelijk voor de liquiditeit van Vanguard-producten en het behalen van de beleggingsdoelstellingen van klanten. Young rapporteert aan Thomas Bartolacci, hoofd ETF Capital Markets Markets Europa.

Young komt van State Street Global Advisors (SSgA), waar hij Hoofd ETF Capital Markets voor EMEA was. Hij begon in 2007 bij SSgA als Senior Equities Trader.

Daarvoor werkte hij in verschillende functies bij St James’s Place Wealth Management en Morgan Stanley Investment Management. Hij is afgestudeerd aan Loughborough University.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus