Nieuws

Gabriella Kindert naar NN IP

NN IP trekt Gabriella Kindert aan als Manager Alternative Credit-boetiek.

NN IP trekt Gabriella Kindert aan als Manager Alternative Credit-boetiek. Kindert wordt verantwoordelijk voor de beoogde groei van het Alternative Credit-platform van NN IP. 

Deze categorie is een van de belangrijkste strategieën in de groeiambitie van NN IP en speelt in op de toenemende belangstelling van beleggers voor Private Debt, aldus de vermogensbeheerder.  

Kindert wordt verantwoordelijk voor alle illiquide vastrentende strategieën, waaronder residentieel vastgoed, bedrijfsleningen, projectfinanciering en commerciële vastgoedleningen. "Dit omvat onder meer de uitbreiding van bestaande activiteiten richting een bredere klantenbasis, door het aanbieden van nieuwe producten en het ontplooien van nieuwe kredietactiviteiten die van waarde zijn voor de klanten," aldus NN IP.

De Alternative Credit-boetiek beheert momenteel een vermogen van 14 miljard euro. Kindert heeft eerder gewerkt voor onder andere MeesPierson en BNP Paribas IP. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen