Nieuws

Stephen Deane naar EM-team Henderson

Stephen Deane gaat bij Henderson het emerging markets-team van Glen Finegan versterken.

Stephen Deane, eerder senior portfolio manager bij Stewart Investors (voorheen First State Stewart) is bij Henderson in dienst getreden. Hij gaat samenwerken met Glen Finegan, hoofd Emerging Markets Equities, en met het bredere Emerging Markets Equities-team.

Stephens thuisbasis wordt het Hendersonkantoor in Edinburgh. Glen Finegan en Stephen werkten al nauw samen bij First State en delen een vergelijkbare beleggingsfilosofie.

De afgelopen vijf jaar heeft Stephen als analist en co-manager van de Worldwide Equity funds bij Stewart Investors gewerkt. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het genereren van ideeën voor zowel wereldwijde als opkomende markten en Aziatische portefeuilles.

Daarvoor was hij dertien jaar werkzaam bij Accenture waar hij tijdens deze periode een Executive Masters in Business Administration (MBA) behaalde bij INSEAD te Fontainebleau in Frankrijk (cum laude).

Lees ook: Wees contrair in opkomende markten (interview met Glen Finegan over zijn visie op beleggen in opkomende markten). 

 

 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Amerikaanse verkiezingen 2020