Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Soros wil Zuckerberg weg bij Facebook

Superbelegger George Soros wil dat Zuckerberg en Sandberg Facebook niet langer besturen.

George Soros heeft in een brief aan de Financial Times geschreven dat CEO Mark Zuckerberg en CFO Sheryl Sandberg uit de raad van bestuur van Facebook verwijderd moeten worden, aldus Marketwatch

Het gaat Soros om de politieke advertenties op het social media-platform. Hij heeft er geen vertrouwen in dat Facebook in aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november vrij zal zijn van politieke advertenties. 

""Facebook does not need to wait for government regulations to stop accepting any political advertising in 2020 until after the elections on November 4. If there is any doubt whether an ad is political, it should err on the side of caution and refuse to publish. It is unlikely that Facebook will follow this course."

 

 

De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    De impact van het coronavirus