Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, Beursduivel, IEXProfs, IEXGeld, Beursgorilla, Beleggen.nl en IEXParticipaties.

Nieuws

Tradealot benoemt Bob van der Mast als directeur

Online broker Tradealot heeft de Bob van der Mast benoemd als directeur van Tradealot BV, naast de heer Paul Lamain.

Tradealot was als partner van JFD Brokers al actief in Nederland, maar JFD heeft in Duitsland nu een bankvergunning. Als verbonden agent zal Tradealot voor JFD Bank in Nederland een kantoor openen.

Van der Mast was eerder lid van de Raad van Advies van Tradealot, maar is nu toegetreden tot de directie. Eerder was hij werkzaam als bestuurder bij financiële instellingen.

Momenteel is van der Mast directeur van TargetMedia BV, een betaalinstelling onder vergunning van DNB. Daarnaast is hij DSI Compliance Professional.

Tradealot-oprichter Paul Lamain verwacht dat de aanmeldingsprocedure bij de AFM dit jaar afgerond zal zijn.


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?