Nieuws

Jasper Streefland naar Legal & General Investment Management

Legal & General Investment Management heeft het team in Amsterdam versterkt met de aanstelling van Jasper Streefland als Client Director.

Bij LGIM wordt Jasper Streefland verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten en relatiebeheer op het institutionele vlak in de Benelux. Hij zal tevens LGIM’s activiteiten in andere kanalen verder ontwikkelen, zoals wholesale en rapporteert aan Marcel Linotte, Hoofd Benelux van LGIM.

Streefland komt van SEI Investments, waar hij Head of Business Development voor Nederland was. Eerder werkte hij als Senior Sales Manager bij NN Investment Partners en als Senior Relationship Manager bij ING Investment Management. Hij werkte ook voor Aegon Asset Management en Robeco.

Jasper Streefland is afgestudeerd in de Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bovendien CFA Charterholder.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?