Nieuws

Bart Oldenkamp nieuw hoofd Robeco Investment Solutions

Per 1 juli wordt Bart Oldenkamp verantwoordelijk voor Robeco Investment Solutions. Oldenkamp komt over van NN IP.

Robeco maakt vandaag de benoeming bekend van Bart Oldenkamp als hoofd Investment Solutions. Hij zal met ingang van 1 juli 2018 beginnen. Hij zal dan verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbreiding van Robeco's Investment Solutions-activiteiten, waaronder diensten zoals fiduciair management.

Oldenkamp komt over van NN Investment Partners, waar hij Managing Director Integrated Client Solutions was. Daarvoor was hij hoofd van het Nederlandse kantoor van Cardano, een adviesbureau gespecialiseerd in fiduciair management, risicobeheer en beleggingsadviesdiensten.

Oldenberg is wetenschappelijk directeur van het pensioenuitvoeringsprogramma aan de Erasmus School of Accounting & Assurance en een niet-uitvoerend bestuurder bij het pensioenfonds voor de Nederlandse spoorvervoersector. Hij is gepromoveerd in econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Oldenkamp volgt Martin Mlynár op die deze functie momenteel combineert met die van Managing Director bij Corestone, het managerselectieplatform van Robeco. Vanaf 1 juli 2018 zal Mlynár zich volledig concentreren op zijn positie bij Corestone. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen