Nieuws

Van Lanschot start beleggingsadvies-app

Van Lanschot introduceert de Beleggingsadvies App voor beleggende klanten.

Van Lanschot introduceert de Beleggingsadvies App voor beleggende klanten als volgende stap in de digitalisering van het Private Banking-aanbod, aldus de bank in een persbericht.

Met deze app heeft de klant inzicht in zijn beleggingsportefeuille en het rendement. Ook is het via de app mogelijk om eenvoudig en snel contact te leggen met de persoonlijke beleggingsadviseur.

De nieuwe app is specifiek gericht op beleggingsadvies-klanten. Dit zijn klanten die beleggen met Van Lanschot als sparringpartner, op basis van de inzichten en de research die beleggingsadviseurs ter beschikking stellen. De app is vanaf vandaag te downloaden in de App Store. 

Met de introductie van de Beleggingsadvies App introduceert Van Lanschot een tweede app voor haar beleggende klanten. In 2016 introduceerde Van Lanschot de Vermogensbeheer App.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus