Nieuws

Goss­-Custard naar Schroders

Rakhi Goss­-Custard moet de Britse vermogensbeheerder Schroders digitale vleugels geven.

Schroders heeft voormalig Amazon-topmanager Rakhi Goss­-Custard een plekje gegeven in de Raad van Bestuur om sneller te kunnen digitaliseren. Goss-­Custard begint januari in haar nieuwe functie als non-executive director.

Volgens topman Michael Dobson van Schroders is de elf jaar ervaring die Goss-­Custard heeft opgedaan bij de online winkelgigant meer dan welkom omdat digitaal een steeds belangrijkere plek krijgt in de assetmanagementindustrie. De Amerikaanse was bij de Amerikaanse webwinkel verantwoordelijk voor de interieur-, tuin- en doe-het-zelfproducten. Tussen 2012 en 2014 werkte zij als het hoofd media in het Verenigd Koninkrijk voor Amazon.

Momenteel is zij non-executive director bij Kingfisher, Rightmove, Intu Properties en Aim-listed Be Heard. Vorige week voegde Schroders ook Ian King, topman van BAE Systems, als non-executive toe aan de raad van bestuur.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus