Nieuws

Martin Stolker opent beurs als DII 2016

Martin Stolker heeft vanmorgen als Dutch Investment Influential 2016 de Amsterdamse beurs geopend.

Om te vieren dat Martin Stolker door IEXProfs-lezers verkozen is als meest invloedrijke belegger, de Dutch Investment Influential 2016, heeft hij vanmorgen de Amsterdamse beurs geopend.

Samen met een deel van zijn team van ABN Amro Advisors uit Amsterdam, ze hebben ook een kantoor in Parijs, sloeg hij stipt om negen uur bij Euronext op de gong om de handel officieel te openen. 

Stolker is sinds een jaar Executive Director bij ABN Amro Advisors. Daarvoor was hij senior portfoliomanager en CIO bij dezelfde club. Stolker is met zijn team verantwoordelijk voor de multimanagerfondsen van ABN Amro en is een van de drijvende krachten achter de introductie van het mandaatfondsenplatform bij de bank. Samen met meer dan 100 andere professionele beleggers was hij genomineerd voor de titel Dutch Investment Influential. 

In een spannende verkiezing vorige maand werd hij uiteindelijk verkozen tot de meest invloedrijke belegger van Nederland. In het stemsysteem, waar steeds twee foto's voorbij komen waarop onze lezers kunnen stemmen, werd zijn foto 70% van de tijd verkozen boven de andere genomineerden. 

Namens IEXProfs nogmaals gefeliciteerd met de titel Dutch Investment Influential 2016!

Hopelijk wordt 16 december 2016 na deze ferme klap op de gong een mooie beursdag. 

 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie