Nieuws

Wat is de optimale portefeuilleconcentratie?

Dat is het thema van een speciaal webinar op 23 juni om 15.00 uur, georganiseerd door Alpha Research en IEX Profs. Bent u er ook bij?

Op donderdag 23 juni om 15.00 uur organiseert Alpha Research in samenwerking met IEX Profs vanuit de Stark Narrative studio te Amsterdam het webinar Portfolio Concentration: How Much is Optimal?

GuardCap Asset Management Limited en Columbia Threadneedle Investment geven een blik in de keuken van twee geconcentreerde portefeuilles. Het Global Focus Fonds bestaat uit ongeveer 50 namen en GuardCap Global Equity Fund heeft aan slechts 25 individuele aandelen genoeg.

Eelco Ubbels van Alpha Research zal samen met Pieter Laan, Head of external manager selection bij IBS Capital Allies, de discussie aangaan over de strategische keuzes, de grootte van het team, de turnover en hoe de managers hun portfolio’s zo goed mogelijk door de huidige onrustige wereld loodsen.

Wij nodigen u van harte uit
Meldt u aan: webinar 23 juni

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Impact beleggen