Nieuws

Roel Thijssen benoemd tot hoofd Benelux van Invesco

Thijssen zal vanuit het kantoor van Invesco in Amsterdam verantwoordelijk zijn voor distributie in Nederland, België en Luxemburg. Hij zal rapporteren aan Jillert Blom, hoofd Benelux, Nordics & Frankrijk.

Thijssen heeft een lange en brede staat van dienst in de asset management-industrie, nationaal en internationaal. Na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit werkte hij bij ABN AMRO Asset Management, Barclays Global Investors en BlackRock, waar hij Managing Director was en onder andere verantwoordelijk voor iShares Benelux & Midden-Oosten.

De laatste jaren heeft Thijssen zich vooral verder verdiept in de toepassingen van data science & data engineering, een vakgebied waar hij ook voor vermogensbeheerders veel mogelijkheden ziet.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie