Nieuws

Tanja Nagel bestuursvoorzitter DSI

Tanja Nagel wordt met ingang van 1 juli de nieuwe voorzitter van het bestuur van stichting DSI. Zij volgt Dirk Schoenmaker op.

Dirk Schoenmaker draagt de voorzittershamer over na vervolmaking van zijn bestuursperiode. Tanja Nagel was van 2009 tot juni 2017 CEO bij Theodoor Gilissen. Daarvoor werkte ze 23 jaar bij Van Lanschot Bankiers.

Momenteel is zij commissaris bij EY Nederland en PNO Consultants. Daarnaast is zij Lid van de Raad van Toezicht van Stichting Oncode en de Veerstichting, lid van de Raad van Advies Frans Hals Museum l De Hallen en bestuurslid van het Universiteitsfonds van de Universiteit van Utrecht. Ook is zij betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven en is zij zakenpartner in het programma “Zaken doen” op BNR.

Stichting DSI streeft naar een financiële sector waarin consumenten, ondernemers en financiële instellingen vertrouwd zaken kunnen doen. Een sector die vrij is van incidenten door professionals die regels overtreden. Dat versterkt het vertrouwen. Hiertoe biedt DSI (in-)employment screening, certificering, een eigen tuchtrecht en het openbaar register, waar alle DSI-gecertificeerde professionals in vermeld staan.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus