Nieuws

Franklin Templeton heeft een nieuw, bekend hoofd distributie Benelux

Bérengère Blaszczyk is per 1 december het nieuwe hoofd distributie Benelux en Frankrijk van Franklin Templeton.

Franklin Templeton Investments heeft vandaag Bérengère Blaszczyk gepromoveerd tot hoofd distrbutie voor Frankrijk en de Benelux. Op 1 december 2017 begint zij in haar nieuwe functie.

Blaszczyk zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop- en marketingteams in Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg, voor zowel de retail- als institutionele kanalen.

Michel Tulle, senior director Zuid-Europa en de Benelux toont zich optimistisch over de benoeming: “Want onder haar leiderschap hebben we ons marktaandeel in de Benelux vergroot."


Be´renge`re Blaszczyk

 

Blaszczyk werkt inmiddels vijftien jaar bij Franklin Templeton. Vanaf 2013 opereert zij als hoofd Benelux, verantwoordelijk voor de sales, marketing en communicatie. Zij blijft rapporteren aan Michel Tulle.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit