Nieuws

Nederlandse prijswinnaars

Twee Nederlandse fondsen en een aanbieder winnen prestigieuze Belgische prijs.

Het Kempen Euro Credit Fund is gisteren door de zakenkranten De Tijd en L’Echo bekroond tot beste fonds op de Belgische markt in de categorie Euro Corporate Bonds. Die eer ging ook naar een  fonds van een andere Nederlandse aanbieder. ING Patrimonial Balanced van ING Investment Management won de prijs voor beste mixfonds neutraal.

ING Investment Management won nog meer. De fondsenaanbieder ging ook met de prijs van beste aanbieder van fondsen met kapitaalbescherming terug naar huis. De belangrijkste prijs, de Super De Tijd & L'Echo Award, werd een prooi voor Fidelity. 

Eigen feestje

De jury baseert zich bij het bepalen van de uitslag op de 5 jaar track record van de fondsen. Het jaarlijkse Fund Awardsfestijn is in België een toonaangevende graadmeter voor beleggingsfondsen.

Over een maand wordt het fondsenfeestje verplaatst naar Loenen, Utrecht waar op 13 april de Lipper Fund Awards worden uitgereikt. De uitereiking van de jaarlijkse Lipper Fund Awards wordt georganiseerd door IEXProfs.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus