Must read

Must read: Bubbels zijn goed

uit het oogpunt van innovatie. Plus: dit is de EM-risicopremie, het probleem met thema-ETF's, Jack is back en de Gouden Stieren.

Zelfs junk bonds leveren niet meer genoeg op
In de search naar yield op de obligatiemarkt zijn zelfs junk bonds de markt uit geprijsd, aldus Eelco Ubbels. Wat kunnen beleggers nog verwachten van deze obligatiecategorie?

Larry Fink verwacht minder ruim monetair beleid
De CEO van BlackRock verwacht dat de Fed eind dit jaar monetair zal herijken door oplopende inflatie en hoge economische groei.

Dit zijn de winnaars van de Gouden Stier 2020
Wie leverden de beste beleggingsprestaties in een beursjaar dat ons nog lang zal bijblijven?

Covid-19 liveblog: Toch lage rendementen
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Beleggen in China is volgens BlackRock een must, NN IP voorziet 25% winstherstel, ook Optimix verwacht een mooi beursjaar. Robeco is niet bang voor Amerikaanse inflatie en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

In perspectief

Bubbels op de beurs zijn goed
uit het oogpunt van innovatie.

Risicopremie

Uitbreiding van de portefeuille?
Wat als u met een aandeel een vermogen hebt verdiend? Hoe nu verder?

Het probleem van thema-ETF's
Er is altijd wel een nieuwe trend die het vorige thema naar de achtergrond duwt. 

Goud naar 1700 dollar
Want: sterkere economisch groei, een minder verruimingsgezinde Fed, hogere rentes en een hogere dollar zijn negatief voor de goudprijs.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus