Must read

Must read: Hosanna

Het is zo fijn op de beurs. Bill Ackman heeft ook een lekker jaar, asr beste in duurzaam en recessie of niet in de VS?

Onafhankelijke centrale banken boven alles
Christine Lagarde, een echte politica, wordt mogelijk de nieuwe ECB-baas. Is dat goed? De onafhankelijkheid van centrale banken staat onder druk en dat is een begrijpelijke, maar geen goede zaak, aldus Edin Mujagic.

VS tussen hoop en vrees
Consumenten in de VS hebben gezien hun hoge uitgaven veel vertrouwen in de toekomst, ondernemers veel minder. De grote vraag is wie het komend jaar de overhand krijgt.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Het is een wonder. Beide fondsen hebben na iets meer dan zes maanden precies hetzelfde rendement behaald.

a.s.r. heeft best ontwikkelde verantwoord beleggingsbeleid
De a.s.r. is de verzekeraar met het best ontwikkelde verantwoord beleggingsbeleid, zo blijkt uit de cijfers van de VBDO.

Het kan verkeren

Hosanna

Voor als u deze zomer wilt solliciteren...
Zet deze zaken nooit op LinkedIn.

Dit is er mis met de VS

Wint Johnson?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen