Nieuws

Must read: eindejaarsrally opgegeven

Onder andere Goldman Sachs verwacht geen eindejaarsrally meer voor aandelen VS. Plus; het is pas recessie als er (massa)ontslagen zijn en maak u niet druk over de volatiliteit.

Meer renteverhogingen.. en dat is goed nieuws
De Fed zet snel nog een paar flinke rentestappen omdat de inflatie nog niet piekt. Maar dat is helemaal niet erg, aldus Edin Mujagic. De kans dat de inflatiegroei uit de hand loopt wordt dan kleiner.

Maak u niet druk om de volatiliteit
We zitten in een volatiele bearmarkt, maar moeten beleggers zich daar druk om maken? Volgens Ben Carlson moeten beleggers zich niet af laten leiden door volatiliteit en vasthouden aan hun langetermijnstrategie.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Outlook omlaag

Laagterecord voor het pond

Dit doet de gasrekening

Het is geen recessie
Als er geen ontslagen zijn, aldus Josh Brown

Nederlandse bedrijfscultuur is funest voor topbestuur
Adriaan de Mol van Otterloo is kritisch op de Nederlandse bedrijfscultuur, met name op topbestuurders. "In Nederland wordt de gevestigde bedrijfsorde veel te weinig kritisch benaderd.

Nog verder omlaag
De Duitse industrie en dienstensector zijn in september nog harder gekrompen. Dit bleek vrijdag uit voorlopige cijfers van S&P International.

Weekenduitsmijter: de Russen waren altijd al Nederlands."

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Assetallocatie