Nieuws

Rogier Westhuis naar T. Rowe Price

T. Rowe Price heeft Rogier Westhuis per 1 juli 2021 aangesteld als nieuwe client relationship manager. In zijn nieuwe functie zal Westhuis zich vooral richten op de intermediaire relaties en de ontwikkeling van de institutionele relaties.

Westhuis zal werkzaam zijn op het kantoor van T. Rowe Price in Amsterdam. Daar zal hij samenwerken met country head Michel van Mazijk, die leiding geeft aan het client relationship team, Manon Savelkous, client relationship manager, en aan Kim van der Vorst, senior adminstrative assistant/office manager.

Voor zijn komst naar T. Rowe Price was Westhuis werkzaam voor J.P. Morgan Asset Management in Amsterdam, waar hij als executive director verantwoordelijk was voor het intermediaire kanaal. Daarvoor werkte hij voor Pioneer Investments en ING Investment Management.

T. Rowe Price heeft een beheerd vermogen van ongeveer 1,59 biljoen dollar per 31 mei 2021. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Baltimore, VS.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie