Nieuws

Deens oud-voetballer leidt expansie Kempen in Scandinavië

Kempen Capital Management heeft vandaag Thomas Poulsen aangesteld als Director Business Development Nordics. Poulsen gaat zich specifiek richten op de bediening van banken, wealth managers en institutionele beleggers in de Scandinavische regio.

Met deze aanstelling zet Kempen in op de verdere groei in Europa. Thomas Poulsen was in zijn laatste rol als regiodirecteur bij Dimensional Fund Advisors verantwoordelijk voor de Scandinavische regio. Daarvoor is hij in verschillende salesfuncties werkzaam geweest voor Jyske, waarbij zijn laatste rol Head of Nordic Clients - Asset Management was.

Hij brengt veertien jaar aan werkervaring in de financiële sector mee. Voor zijn financiële carrière was Poulsen zeventien jaar actief als professioneel voetbalspeler.

Kempen Capital Management heeft voor de distributie van haar fondsen in Zweden tevens een samenwerking met Amfox Partners. De relatie met Amfox Partners valt in de toekomst onder de verantwoordelijkheid van Thomas Poulsen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen