Nieuws

Anne Mei Poppe naar Kempen

Kempen Capital Management heeft per 1 januari Anne Mei Poppe aangesteld als alternative investments-specialist. Poppe gaat zich specifiek richten op de toenemende vraag vanuit institutionele beleggers, wealth managers en family offices voor alternatieve beleggingsstrategieën.

Anne Mei Poppe brengt twaalf jaar aan werkervaring in de financiële sector mee. Zij werkte de afgelopen drie jaar bij Dynamic Credit, waar zij medeverantwoordelijk was voor alternative fixed income sales en client management.

Daarvoor was zij werkzaam bij EY als senior advisor financial services. Zij startte haar carrière bij Heineken en BinckBank.

Anne Mei Poppe van Kempen

Rutger-Jan Leewens, hoofd Wholesale Distribution bij Kempen: "Alternatieve investeringen zijn een belangrijk focusgebied binnen Kempens actieve aanpak waarbij wordt ingezet op het leveren van alpha voor onze klanten. We zien veel belangstelling in de markt voor alternatieve beleggingsstrategieën, die wordt gedreven door de zoektocht naar extra rendement. De enorme belangstelling voor én vroegtijdige final close van het Kempen European Private Equity Fund is hier een duidelijk teken van."

Lees ook: De beste alternatieve belegging

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

De impact van het coronavirus