Nieuws

Koen Hoogenhout naar BNY Mellon IM

Vermogensbeheerder BNY Mellon Investment Management heeft Koen Hoogenhout (45) per 1 mei aangesteld als senior business development manager voor Nederland.

Hoogenhout werkte de afgelopen 7,5 jaar voor Vanguard Asset Management in Amsterdam en Londen. Hij werkte daar als senior business development manager voor de Nederlandse, Belgische, Luxemburge, Zweedse en later Engelse markt.

Hoogenhout studeerde fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en was daarna werkzaam bij achtereenvolgens PWC, ABN AMRO en AXA IM.

In zijn nieuwe rol is Hoogenhout verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de relatie van BNY Mellon IM met onder meer fiduciaire managers, pensioenfondsen, banken, onafhankelijke vermogensbeheerders en family offices.

Hoogenhout rapporteert aan Michael Jasper, die leiding geeft aan de Nederlandse vestiging van BNY IM.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen