Nieuws

Verkiezing Dutch Investment Influential: Nog twee dagen

U heeft nog twee dagen om mee te bepalen wie de Dutch Investment Influential 2018 is. Obligatiebelegger Mary Pieterse-Bloem en DNB-president Klaas Knot leiden het klassement. Krijgen we eindelijk een vrouw als winnaar?

Jaargang 2018 van de uitverkiezing van de meest invloedrijke belegger van Nederland dreigt een gamechanger te worden. Ons offensief om meer dames in de verkiezing van de Dutch Investment Influentials mee te laten doen, pakt opmerkelijk goed uit.

De dames lieten de heren al in de voorrondes in het stof bijten, en ook in de laatste tussenstand staan opmerkelijk veel vrouwen in de Top 10.

Tussenstand

 1. Mary-Pieterse-Bloem
 2. Klaas Knot
 3. Matthijs Bouwman
 4. Léon Cornelissen
 5. Monique Donders
 6. Leni Boeren
 7. Wilma de Groot
 8. Edith Siermann
 9. Merel van Vroonhoven
 10. Narina Mnatsakanian

Nog twee dagen

Tot morgenavond kan er worden gestemd, zodat we op 1 december zullen weten wie er heeft gewonnen. Op maandag 3 december maken wij dan bekend wie volgens u de meest invloedrijke belegger is van 2018.

Stemmen kan hier.

Hoe het stemmen werkt? U klikt steeds de persoon aan die u het meest invloedrijk vindt. Steeds is er de keuze uit twee namen. U kunt onbeperkt stemmen. Succes!

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

  Assetallocatie