Nieuws

Angelique Schouten naar Ophen Amsterdam

Ohpen heeft Angelique Schouten aangesteld als Chief Commercial Officer. Schouten verruilt Londen voor Amsterdam en treedt toe tot het bestuur van de overkoepelende organisatie.

Schouten wordt binnen de directie verantwoordelijk voor het opzetten van de commerciële organisatie, marketing, sales en PR. Schouten was de afgelopen twee jaar CEO Ohpen UK en heeft het kantoor in Engeland opgezet.

In Londen was ze verantwoordelijk voor de eerste buitenlandse klanten en de eerste werknemers van de Londense vestiging van Ohpen. 

De laatste acht maanden kreeg Ohpen een kapitaalinvestering van in totaal 40 miljoen euro, bedoeld voor verdere internationale expansie. Komend jaar verwacht het bedrijf honderd nieuwe mensen in dienst te nemen. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit