Nieuws

Ewoud Goudswaard vertrekt bij ASN Bank

Algemeen directeur Ewoud Goudswaard vertrekt per 1 juli 2017 bij ASN Bank. Hij heeft vijftien jaar aan het roer gestaan van de bank.

Na 15 jaar neemt algemeen directeur Ewoud Goudswaard afscheid van ASN Bank. Na zijn vertrek op 1 juli wil Goudswaard iets anders gaan doen.

Onder zijn leiding groeide het aantal klanten van ASN Bank van ruim 150 naar bijna 650 duizend en het beheerd vermogen van 1,5 naar meer dan 13,5 miljard euro, aldus de duurzame bank. 

Goudswaard neemt na zijn afscheid een tijdje vrij om na te denken over een nieuwe baan. Tot 1 januari 2018 zal hij nog een aantal projecten en taken voor ASN Bank en moederbank de Volksbank afronden.

Interim-directie

Totdat meer bekend is over de opvolging van Ewoud vormen Joyce van der Est en Arie Koornneef samen de directie van ASN Bank en nemen zij de directietaken van Goudswaard over.

Joyce van der Est is sinds 2015 directeur van ASN Bank. Zij is vanaf 2003 bij de bank verantwoordelijk voor operationele zaken, tussen 2013 en 2015 in de functie van adjunct-directeur.

Arie Koornneef is sinds 1 april 2017 directeur van ASN Bank. Hij was eerder werkzaam voor de Volksbank als directeur Marketingstrategie & Innovatie en als directeur marketing bij SNS. Daarvoor was hij actief voor Youth for Christ en Simavi.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen