Nieuws

Ben Kramer naar Kempen CM

Ben Kramer is per 1 april de nieuwe directeur Institutional relations & marketing bij Kempen Capital Management.

Kempen Capital Management heeft Ben Kramer per 1 april 2017 aangenomen als Directeur binnen de afdeling Institutional relations & marketing. Kramer gaat het team leiden dat verantwoordelijk is voor pensioenfondsen en verzekeraars.

Kramer wordt binnen Kempen eindverantwoordelijk voor de relatie met pensioenfondsen en verzekeraars en de verdere uitbouw van de positie (zowel solutions als beleggingsproducten) van Kempen binnen deze doelgroepen op internationale schaal.

Kramer heeft een schat aan ervaring binnen de assetmanagementindustrie. Zo was hij de afgelopen negen jaar Country Head, Executive Director bij BMO Global Asset Management. Daarvoor was hij onder meer Head of Business Development & Client Relationship Management bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alles over de rente