Nieuws

Henderson lanceert Horizon Multi-Asset Fund

Henderson heeft vorige week het Horizon Multi-Asset Fund (SICAV) gelanceerd na de fusie met het Henderson Diversified Growth SIF.

Henderson heeft vorige week het Horizon Multi-Asset Fund (SICAV) gelanceerd na de fusie met het Henderson Diversified Growth SIF. Het fonds wordt beheerd door Bill McQuaker (foto), Paul O'Connor en Chris Paine. Het beheerde aanvangsvermogen bedraagt circa 100 miljoen pond.

Het fonds streeft naar een aantrekkelijk rendement op lange termijn bij een volatiliteit die lager is dan die van de aandelenmarkt. Dit bereikt het fonds door flexibele vermogensallocatie en het nemen van beleggingsbeslissingen op basis van overtuiging over een breed scala aan beleggingscategorieën en strategieën.

McQuaker vierde onlangs dat hij tien jaar co-hoofd is van het Henderson Multi-Asset team. In deze periode groeide het door dit team beheerde vermogen tot zeven miljard euro. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. .

Lees meer

Assetallocatie