Must read

Must read: Opkomende markten omarmen crypto

De Wereldbank en IMF zijn sceptisch. Plus; aluminium nog duurder, hybride werken en er komt geen inflatie, maar stagflatie.

Vraag en aanbod bepalen aandelenkoersen
Fundamentele factoren hebben geen, of slechts beperkte, invloed op de ontwikkeling van de aandelenkoersen. zo blijkt uit onderzoek. Marcel Tak heeft wel een paar kanttekeningen bij dat (deels Nederlandse) onderzoek.

Powell goed voor klimaatplannen Biden
Er is binnen de Amerikaanse Democratische partij een stevige discussie ontstaan of Jerome Powell volgend jaar door mag als Fed-president. Columnist Robinson Meyer denkt dat het voor het klimaat belangrijk is dat hij aanblijft.

Stagflatie

Alleen maar groei

Actief versus passief
De rendementen van de IEX Fonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Doet u al hybride?

Opkomende markten omarmen crypto
Voor crypto zijn opkomende markten interessante groeimarkten. El Salvador loopt voorop.

Aluminium nog duurder na staatsgreep in Guinee
De prijs voor aluminium is maandag verder omhoog gegaan, aldus het FD. Op de metalenbeurs in Londen tikte de prijs het hoogste niveau aan sinds mei 2011.

Geld verliezen in China?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine duurzaam beleggen