Must read

Must read: Stapje terug

Professionals zijn niet meer zo optimistisch, landen zijn minder duurzaam, het pond heeft weer fans en meer te doen met direct indexing.

Bubbelbad?
Bubbelpraatjes zijn aan onze nieuwe columnist Renco van Schie van vermogensbeheerder Valuedge niet besteed. In plaats van rekening te houden met een forse correctie, blikt hij optimistisch vooruit. "Zelden in de geschiedenis waren er zoveel procyclische krachten tegelijkertijd aanwezig in de economie."

Tien tips voor family offices
De wereld verandert in een snel tempo en family offices zullen met hun tijd mee moeten gaan. Francois Botha geeft een aantal adviezen.

Covid-19 liveblog: Meevallende cijfers
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Winstcijfers vallen Van Lanschot Kempen reuze mee, BlackRock vreest oplopen inflatie, Pictet gaat voor aandelen, goud verliest volgens Fidelity aan glans, NN IP voorziet dit jaar 25% winstherstel en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

Het pond heeft weer fans

Beleggers kunnen meer met direct indexing
Het is niet alleen maar voor passieve strategieën

Stapje terug

Musk is even van Twitter af
Elon Musk zegt op Twitter dat hij even een tweetpauze neemt

Minder duurzaam

Minder shorts.. en longs

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus