Must read

Must read: De nieuwe beren

Zijn aandelenbeleggers die een plukje verkopen. Plus; Yellen is het geworden, kansen in Japan en pond laag.

Negen vervelende feiten over de aandelenmarkt
Op de lange duur zijn aandelen de beste belegging. Maar dat doet niks af aan het feit dat er ook lange fases kunnen zijn van underperformance, soms zelfs jaren.

Het jaar 2525 
Hoe kijken beleggers straks terug op 2021? Komt er in 2023 een bitcoincrash? En hoe zit het met de rente. Blijft die zo laag? Marcel Tak neemt een kijkje in de toekomst.

Covid-19 liveblog: Spaargeld zoekt bestemming
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Goud verliest volgens Fidelity aan glans, beleggen in China is volgens BlackRock een must, NN IP voorziet 25% winstherstel, ook Optimix verwacht een mooi beursjaar en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

Ze is het geworden

Tien trends voor family offices
Waar moeten family offices op letten in 2021?

Waardering is een factor op de achtergrond
Het maakt wat minder uit

De nieuwe beren

Omlaag

Kansen in Japan

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?