Must read

Must read: Beleggers kopen Zoom

Vaccinnieuws of niet. Plus; meer over Bidenomics, bedrijfsobligaties VS renderen minder dan inflatie en nog even wat bitcoins scoren.

IEXFonds 40: Heerlijk novembermaandje
Nee, de beurs implodeerde niet na verkiezing van Biden. Maar dat kwam mede door goed vaccinnieuws. De aandelenfondsen in de IEXFonds 40 vieren een feestje, goud is helemaal uit.

Private equity onder vuur
Aan geld ontbreekt het de private equity-sector, maar wel aan goede resultaten, schrijft het CFA Institute.

BNP Paribas AM - Legacy of the lockdowns
De Investment Outlook 2021 van BNPP AM loodst beleggers door de effecten van de pandemie en naar het uiteindelijke economische herstel.

Covid-19 liveblog: Centrale banken pakken door
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? T. Rowe Price verwacht meer monetaire verruiming, LGIM voorspelt dubbelcijferige aandelenrendementen in 2021, klimaataandelen zijn volgens DWS de nieuwe groeiaandelen, NN IP gaat voor cash en linkers en meer.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). De actieve portefeuille doet het dit jaar veel beter dan de passieve concurrent.

Nog even wat bitcoins scoren

Beleggers die november hebben gemist
Hebben een probleem

Beleggers kopen Zoom
Voor de pandemie was het aandeel Zoom lang niet zo populair

Minder rendement

Meer over Bidenomics

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus