Must read

Must read: Duurzaam wordt goedkoper

Het wordt goedkoper om CO2-neutraal te worden, aldus Goldman. Plus: Yellen bereidt zich voor en bitcoin in de schijnwerpers.

Nieuw pensioencontract: Risico nemen is noodzakelijk
Oud of nieuw pensioencontract, wie belegt voor later zal toch echt de nodige risico’s moeten nemen, zo betoogt pensioenadviseur Marcel Kruse. Een rekenvoorbeeld maakt veel duidelijk.

Bullmarkt goud nog niet ten einde
De goudbulls hebben nog niet opgegeven. UBS en Goldman Sachs denken dat de goudprijs volgend jaar weer boven de 2000 dollar staat, vooral dankzij hogere inflatieverwachtingen.

"Markt voor groene obligaties zal in drie jaar twee biljoen euro bedragen"
De wereldwijde markt voor groene obligaties zal volgens NN Investment Partners groeien van circa 662/672 miljard euro nu naar een biljoen euro eind 2021 en twee biljoen euro eind 2023.

Covid-19 liveblog: Obligatiebeleggers moeten oppassen
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? NN IP gaat voor cash en linkers, BMO GAM vreest einde aandelenrally, ING en Robeco zijn bullish over 2021, UBS AM koopt cyclische aandelen, Janus Henderson rekent op herstel vastgoed en meer.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Duurzaam wordt goedkoper

Beste november ooit?
Het kan niet op, op de beurs.

Krijgt bitcoin vaste plek in de portefeuille?

Ze gaat het doen

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus