Must read

Must read: Party like it's 1999

Beleggers zien het nog helemaal zitten. Plus; een defaults in China, minder werklozen en wat maakt het uit hoe laat het is?

Niets stopt de duurzame beleggings(r)evolutie
De uitbraak van Covid-19 heeft het belang van duurzame beleggingskeuzes extra onderstreept.

Triodos Groenfonds - Versnellen van de energietransitie
De transitie naar duurzame energie is een belangrijk onderdeel van de missie van het Triodos Groenfonds, het oudste groenfonds van Nederland. Fondsmanager Angeles Toledo Rodriguez vertelt over de duurzame projecten die ze financieren.

Beleggersoptimisme naar hoogste niveau
Het optimisme onder beleggers is volgens Bank of America Merrill Lynch bijna extreem positief. Alle reden om wat voorzichtiger aan te doen met aandelen en bedrijfsobligaties.

Covid-19 liveblog: 2021 wordt een goed jaar voor risky assets
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Robeco is bullish over 2021, BlackRock verwelkomt vaccin, Amundi prijst China, UBS AM koopt cyclische aandelen, Janus Henderson rekent op herstel vastgoed, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). De passieve Index20+ is voor het eerst na de sell-off ook in posief gebied.

Is dat wel een goed plan?

Hopelijk geen trend die doorzet

Minder werklozen
Ondanks het aanscherpen van coronamaatregelen halverwege de maand is de werkloosheid in oktober licht gedaald, aldus het FD.

Thuis maakt het niet meer uit hoe laat het is

Verkooptijd?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?