Must read

Must read: De opties van Lagarde

Wat gaat de ECB vanmiddag zeggen? Plus; waarom het pond het niet superslecht doet en waarom doen Amerikaanse aandelen het al tien jaar goed?

Vermogen top 20-pensioenfondsen laat fors herstel zien
Begin 2020 waren de kassen van pensioenfondsen door een goed 2019 beter gevuld. Maar de fondsen blijven onder druk staan, bijvoorbeeld door zorgen rond solvabiliteitsniveaus, stijgende verwachtingen ten aanzien van ESG-overwegingen en natuurlijk de coronacrisis, zo blijkt uit onderzoek.

H2O-Multibonds-fonds splitst illiquide leningen af
H2O Asset Management gaat binnen het Multibonds-fonds, een fonds uit de IEXFonds 40, illiquide leningen afsplitsen in een apart fonds om zo de crisis het hoofd te kunnen bieden

COVID-19 liveblog: Wat ze ggen de beleggingshuizen?
Invesco blijft in Tech geloven, Robeco minder in bedrijfsobligaties, Optimix koopt meer edelmetalen, recordstand aandelenwaarderingen hoeft volgens NN IP geen probleem te zijn, ABN Amro blijft voorzichtig, DWS tempert beleggingsverwachtingen, Van Lanschot omarmt TINA, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's).

Superbelangrijk

Pond staat er beter voor

Alternatieven voor obligaties
Zijn die er wel voor een 60/40-portefeuille?

Waarom doen Amerikaanse aandelen het zo goed?
Of niet-Amerikaanse het minder goed?

De opties van Lagarde

Beurswijsheid

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Amerikaanse verkiezingen 2020