Must read

Must read: 22 miljard euro steun

voor Nederlandse bedrijven. Plus: Zuckerberg heeft meer dan 100 miljard vermogen, de waarde van Nintendo en meer particuliere beleggers.

Goud door 2000 dollar is een waarschuwing
Wat zegt de snelle stijging van de goudprijs? Misschien wel dat beleggers minder vertrouwen hebben in het beleid van centrale banken, waarschuwt Edin Mujagic.

IEXFonds 40: Goud en tech-aandelen voeren ranglijst aan
Beleggers waren in juli dol op goud en groei-aandelen zoals Amerikaanse technologie-aandelen, zo blijkt uit het rendementsoverzicht van de IEXFonds 40.

De impact van water op vastgoedwaarderingen
Een orkaan met een overvloed aan water of juist gebrek aan water; dat is net als locatie en kwaliteit van de huurders ook een factor voor beleggers om rekening mee te houden, aldus BlackRock.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen beleggingshuizen?
RobecoSAM ziet 4 ESG-trends versnellen, ABN AMRO terughoudend over aandelen, M&G gaat voor beursgenoteerde infra, BlackRock prefereert Europese aandelen, Amundi zet in op VS schuld, tech in EM is volgens Jupiter ondergewaardeerd, en nog veel meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Profiteren van lockdowns
Wat is Nintendo eigenlijk waard?

En verder

Meer particulieren

22 miljard euro steun
Nederlandse banken hebben sinds het begin van de coronacrisis in maart voor 22 miljard euro aan steun verleend aan bedrijven, meldt de Nederlandse Vereniging van Banken.

Zuckerberg meer dan 100 miljard waard
Het vermogen van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg heeft een vermogen van meer dan een miljard dollar.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus