Must read

Must read: Goud klimt op

Het gele goud is bezig aan een comeback. Plus: het is tijd om cash aan het werk te zetten, draai naar defensief en de Franse depressie.

Geleidelijk aan cash aan het werk zetten
De beurs kan vanaf hier nog dieper zakken, maar misschien is de bodem ook nabij. In zo'n situatie is het geen gek idee om cash geleidelijk om te zetten in aandelen, op van tevoren vastgelegde momenten.

Coronacrisis: "Draai naar defensief"
De energiesector is momenteel niet aantrekkelijk, maar de gezondheidszorgsector juist wel. Speel het defensief, aldus Rebecca Chesworth, Senior Equity Strategist bij State Street SPDR ETF’s.

COVID-19 liveblog
Wat zeggen beleggingshuizen?

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Franse depressie

Verborgen nieuws

Beleggers verontrust over stopzetting handel in certificaten Triodos
De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) reageert geschrokken op het besluit van Triodos Bank vorige week om de handel in de eigen certificaten stil te leggen vanwege de coronapandemie.

Banen in gevaar

Waarom obligatie-ETF's nu tegen een discount handelen
Waar dat normaal gesproken een premie is.

Goud klimt op

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus