Must read

Must read: Verwacht minder in de 20's

Aandelen zullen de komende tien jaar niet zo geweldig renderen als de afgelopen tien jaar. Plus de victorie van BoJo en wat nu?

Een lesje inflatiebeleid
Hallo, weten de bestuursleden van de Fed en de ECB wel hoe het inflatieproces werkt? En waarom zeggen ze niks over negatieve bijeffecten van hun ruime beleid, vraagt Edin Mujagic zich af.

Klimaatrisico's voor pensioenfonds Calpers
Het Amerikaanse pensioenfonds Calpers denkt dat 20% van de bedrijven waar het in belegt gevaar loopt in waarde te dalen door klimaatverandering. Toch gaat het deze bedrijven niet massaal verkopen.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Meer direct listings volgend jaar
Mogelijk zullen Airbnb en GitLab volgend jaar ook naar de beurs gaan door middel van een direct listing. Analisten verwachten dat meer techbedrijven zullen volgen.

Opluchting over duidelijkheid VK

Betekenis voor Brussel

Dit is wat we geleerd hebben

Zo zal het gaan

Verwacht wat minder in de 20's
Aandelen zullen de komende tien jaar niet zo geweldig renderen als de afgelopen tien jaar. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus