Must read

Must read: Dankbare beleggers

420% rendement voor de S&P 500 sinds maart 2009. Goedemorgen. Plus big data zorgt voor betere beslissingen en meer defaults in China.

Deens pensioenfonds sorteert voor op meer risico
De Deense pensioenreus ATP wil vanwege de negatieve rente meer risico nemen.

Impactbeleggen met engagement
Welke rol kunnen assetmanagers spelen bij de groei van impactbeleggingen? Karianne Lancee, Sustainable & Impact Investing Research Analyst bij UBS Asset Management let op het alloceren van assets naar bedrijven die al impact creëren met producten en diensten en zorgt door engagement voor extra impact.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Wat een rendementen!

Betere beslissingen

Meer defaults

Nog meer giraal

Happy Thanksgiving

RDS krijgt veel subsidie
De afgelopen vijf jaar wist olie-en gasconcern Shell de weg naar de subsidiekraan van de staat goed te vinden. Het concern betaalt geen winstbelasting in ons land, maar kreeg wel tien miljoen euro aan subsidies tussen 2014 en 2018.

Hoge kosten verbouwing DNB
De verbouwing en verhuizing van De Nederlandsche Bank (DNB) gaat in de komende jaren maar liefst 520 miljoen euro kosten.

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?