Must read

Must read: Vastgoed groeit minder hard

Waardegroei vastgoed daalt iets, het gaat erom wat Powell niet zegt over de libra en Fed-havik Esther George niet klaar voor renteverlaging.

De Fed is lek; hoe voorkennis door New York reist
Informatie van en over centrale banken is zeer waardevol. Krijgen alle beleggers op dezelfde tijd dezelfde informatie? Uit New Yorkse taxiritten blijkt van niet, aldus Edin Mujagic.

Vermogensbeheerders gaan met focus op ESG voorbij aan basisrol
Jean-Louis Scandella van Ostrum AM vindt het maar niks dat er steeds meer in ESG gespecialiseerde analisten bijkomen. Beleggers lopen daardoor het risico geadviseerd te worden door activisten in plaats van vermogensbeheerders.

Actief versus passief beleggen De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Wat gaat de ECB doen?

Johnson nu al op achterstand

Esther George niet klaar voor een verlaging rente
De bekende Fed-havik George ziet een verlaging van de rente eind van de maand nog niet zo zitten

Japan en de kracht van QE

6000 banen weg niet genoeg
Misschien moet Nordea nog even doorgaan met saneren

Tussen de regels door

Waarde vastgoed groeit iets minder hard
De waarde van het Nederlandse vastgoed stijgt in 2019 naar verwachting met 7,5% en in 2020 met 2,5%. De groei komt daarmee in lijn met het langetermijngemiddelde, aldus ABN Amro

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alles over de rente