Must read

Must read: Boeing doodt de bullmarkt

Strategist maakt zich grote zorgen om vliegtuigbouwer. De Queen kan Brexitplannen Boris Johnson tegenwerken en ABN Amro wint vakprijs duurzaam bankieren.

Opkomst alternatives zet door
Europese alternatieve beleggingen waren nooit eerder zo populair. Vooral private equity-beleggingen zijn niet aan te slepen.

Actief versus passief beleggen De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Het is het bekende liedje.

ETF's zijn ook voor actieve huizen dé oplossing
Slimme fondshuizen zien ETF's niet als bedreiging, maar als een kans om hun bestaande producten aan nieuwe groepen klanten te verkopen, schrijft Detlef Glow van Lipper.

Olie weer in de lift

ABN Amro wint vakprijs voor duurzaam bankieren
Euromoney bedeelt ABN Amro twee vakprijzen toe tijdens zijn jaarlijkse awardceremonie. In de eerste plaats voor beste bank in West-Europa voor sustainable finance en als extra de titel van beste investment bank van Nederland. Die tweede titel won de bank eerder ook al in 2016 en in 2017.

Boeing doodt de bullmarkt
Er is een aandeel dat heel veel roet in het eten kan gooien.

De Queen aan zet
De Britse vorstin zou de Brexitplannen van Boris Johnson wel eens tegen kunnen werken.

Trump vindt de libra niks
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn ongenoegen geuit over de libra, de cryptomunt van Facebook. Het socialmediabedrijf moet volgens hem een bankvergunning aanvragen als het met de libra verder wil gaan.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus