Must read

Must read: Trump dreigt EU met nieuwe heffingen

Op kaas en wijn. Verder May op tournee op het vaste land, kijk niet naar de omgekeerde yield-curve en Nissantopman is onschuldig?

Hollands glorie bij de uitreiking van de Lipper Awards
ACTIAM, ASR, Kempen, InsingerGilissen en Robeco zijn, onder andere, grote winnaars van de Lipper Awards. Zij kregen huisprijzen (Group Awards) en prijzen voor hun beleggingsfondsen.

Japanificatie eurozone goed voor bedrijfsobligaties
Europa wordt steeds vaker vergeleken met Japan, dat al decennia te kampen heeft met een lage groei, lage inflatie en lage rente. Voor obligatiebeleggers hoeft dat niet slecht te zijn, zegt BofAML.

Actief versus passief beleggen
De IEX Fonds 40 Index (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's) ontlopen elkaar weinig.

Onrust in Israël

AI-regels nodig

Kijk niet naar de omgekeerde yield curve
Maar naar bedrijfsobligaties om te zien hoe de economie ervoor staat. 

Carlos was het niet

Nederlandse mkb'er komt het moeilijkst aan financiering
Nergens in Europa hebben kleine en middelgrote bedrijven zo veel moeite om aan geld te komen als in Nederland. De financieringskloof, het gat tussen de vraag naar financieringen en het aanbod van bancair krediet, is hier veruit het grootst en dat zet een rem op de economische groei.

Theresa May weer op tournee
Ze gaat praten met Merkel en Macron. Weer. 

Nieuwe Trumptarieven
Donald Trump dreigt Europa met heffingen op kaas en wijn.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Riskmanagement