Must read

Must read: Drie fouten van Apple

Het succes van iPhone is niet oneindig. Plus Marcel Tak voelt zich niet meer thuis bij zijn pensioenfonds en Brexit zou wel eens uitgesteld kunnen worden.

Het is mijn ABP niet meer
Mijn pensioenfonds, het ABP, verplicht mij in de duurzaamheidhysterie te participeren. Ik ben niet tegen duurzaam beleggen, maar het ABP geeft aan duurzaamheid even zwaar weegt als risico en rendement. Dat wil ik niet, zegt Marcel Tak.

Elke zeven jaar verlies voor de beurs is normaal
Beleggers hoeven volgens beursgoeroe Elfenbein niet te schrikken van één negatief beursjaar. Dat is doodnormaal en gebeurt gemiddeld in 15% van de jaren.

Het duurt nog wel even

Kim kapt er onverwachts mee

Microsoft begint supermarkt
Na Amazon zet ook Microsoft de eerste stappen in de supermarktwereld. Het softwarebedrijf heeft twee testwinkels opgezet, samen met Kroger, een van de grootste Amerikaanse supermarktketens. De schappen worden digitaal, prijzen kunnen razendsnel aangepast worden en klanten worden door de winkel geleid aan de hand van hun digitale boodschappenlijstje.

Tien dingen die beleggers kunnen verwachten in 2019, 2020 en 2021
Er zal in ieder geval iets gebeuren dat totaal niet verwacht wordt.

De drie fouten die Apple heeft gemaakt
Inclusief een te groot geloof in de voortdurende groei van iPhone.

Snelgroeiende economieën

Okee, dit is niet echt nieuws meer

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen