Must read

Must read: Perfecte omgeving bankaandelen

Goldman S. houdt van bankaandelen, het gaat niet goed met EM-valuta, VIX doet weer normaal en oliesector goudhaantje 2018.

IEXFonds 40: Dividendfondsen doen weer mee
Dividendfondsen hebben afgelopen maand een flinke inhaalslag gemaakt. Frontier market-fondsen zitten juist in een dipje.

Oliesector is het goudhaantje van 2018
Nu Donald Trump een streep heeft gezet door het atoomakkoord met Iran kunnen energieaandelen de outperformer van 2018 worden, zegt BlackRock.

Indexbattle: de tussenstand
Hoe presteren de twee modelportefeuilles van IEXProfs: IEXFonds 40 (actieve beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's)?

Rendement IEX Fonds 40: +0,77% (ytd)
Rendement Index 20+: +0,72% (ytd)

Bankaandelen top nu

Prestaties EM-valuta mager

Waarde-aandelen weer in trek
Is het nu wel de juiste tijd om in waarde-aandelen te beleggen?

27% kans op Amerikaanse recessie

Anbangtopman de cel in
De gevallen topman van Anbang Insurance Group, Wu Xiaohui, is veroordeeld tot achttien jaar celstraf voor fraude en corruptie. Ook is beslag gelegd op omgerekend 1,4 miljard euro van zijn vermogen.

Vix weer terug naar normaal

Bijna helft cryptogeld zit in bitcoin
Nederlanders investeren het meeste geld in bitcoin. Van het geld dat Nederlanders in cryptovaluta investeren, zit 43% in Bitcoin. Verder spreiden bezitters hun investering met name over ethereum, ripple en litecoin. Bitcoin blijft in de toekomst de populairste munt om in te investeren. Dit blijkt uit de Cryptovaluta Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 7.364 Nederlanders.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

IEXFonds 40