Must read

Must read: Decemberrally bestaat echt

Rabobank maakt de beste rapporten over duurzaam beleggen, de marktkapitalisatie van bitcoin is meer dan 97% van de S&P 500 en Brexit stuwt pond

Het fondsenhuis van de toekomst
Toekomstbestendige fondsenhuizen kennen een sterke beleggingscultuur en stellen de belangen van hun klanten voorop. Hun beleggingsfondsen zijn doorgaans goedkoper en de kwaliteit is beter. Wat maakt een fondsenhuis nog meer toekomstbestendig?

Decemberrally bestaat echt
Data-analyse van Schroders over de afgelopen 30 jaar wijst uit dat aandelenmarkten in december de grootste kans hebben om te stijgen.

Actief versus passief: de tussenstand
Hoe presteren de IEX Fonds 40 (actieve beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's) dit beursjaar?

Rendement IEX Fonds 40: +9,03% (YTD) 
Rendement Index 20+: +5,25% (YTD)

De supersnelle opkomst van bitcoin

Rabobank meest transparant over duurzaamheid
De meeste Nederlandse banken zijn de afgelopen jaren transparanter geworden over de uitvoering van hun duurzaamheidsbeleid bij zakelijke leningen. Dat schrijft de Eerlijke Bankwijzer in een rapport.

Britse Brexit-plannen stuwen pond

U kunt alle outlooks veilig negeren
Op korte termijn is het namelijk te moeilijk om te voorspellen wat aandelen en obligaties zullen doen. Hoe verder weg in de toekomst, hoe beter het te voorspellen is.

Poetin stelt zich verkiesbaar in 2018

De condities van een bubbel
Wat zijn de omstandigheden waarin zich een bubbel kan vormen? En ziet u die condities ook als u er middenin zit?

BlackRock is de grootste in Europa
Ook in Europ is BlackRock nu de grootste assetmanager.

Ai

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen