Pieter Laan naar IBS Capital Management

Na bijna vijftien jaar is dit de laatste werkdag van Pieter Laan bij Kempen & Co als portfoliomanager op de op de afdeling Client Solutions. 

Per 1 april begint hij bij IBS Capital Management. In zijn nieuwe baan zal hij verantwoordelijk worden voor de selectie van externe fondsmanagers en zal hij betrokken zijn bij accountmanagement en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Volgens hemzelf de perfecte combinatie van klant en content. Laan heeft Business Economics gestuudeerd aan Hogeschool Inholland en is CFA (niveau 1 en 2) en DSI-geregistreerd vermogensbeheerder sinds januari 2015. 

 

 

 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Profiteren van onzekerheid

16-feb-17 08:27 - Jorik van den Bos

Soms kan een ietwat oncomfortabel gevoel bij aandelen juist leiden tot aantrekkelijke rendementen. Doe uw huiswerk wel goed.

Kempen neemt team Altis over

07-feb-17 13:20 - IEXProfs Redactie

Richard Jacobs, Sven Smeets, Edzard Potgieser en Bram Bikker maken de overstap van Altis naar Kempen Capital Management.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Roel Welsing vertrokken bij Triodos

08:15 - IEXProfs Redactie

Hoofd Marketing Roel Welsing heeft recent Triodos Bank verlaten. Wat hij gaat doen is nog niet bekend.

Nieuws Meer

Instroom Pimcofondsen versnelt

15:45 - IEXProfs Redactie

In januari stroomde er vijf miljard dollar aan geld van derden binnen bij Pimco. Bijna net zoveel als in het vierde k...