Nieuws

CEO Hans van Houwelingen verlaat Actiam

Hans van Houwelingen zal zijn carrière vanaf 1 januari 2020 buiten ACTIAM voortzetten. "Het voelt nu als een natuurlijk moment om een volgende stap te zetten in mijn carrière."

Hans van Houwelingen is sinds december 2016 CEO van ACTIAM. Onder zijn leiding steeg het beheerd vermogen naar 62 miljard euro en heeft de vermogensbeheerder de mid- en backoffice uitbesteed.

"Daarnaast is het beleid voor verantwoord beleggen verder versterkt en het assortiment beleggingsfondsen getransformeerd naar een positie voor verdere nationale en internationale groei."

"Mijn besluit volgt na meerdere maanden van reflectie over mijn persoonlijke ambities. Het voelt nu als een natuurlijk moment om een volgende stap te zetten in mijn carrière. Ik blijf gecommitteerd aan een soepele transitie richting mijn opvolger," zegt Hans van Houwelingen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Assetallocatie